Menu

Susanne Sundför

Stockholm

Debaser Strand
torsdag, 5 november 2015 kl:19:30

Hyllade Susanne Sundfør till Stockholm

I torsdags bjöd norska Susanne Sundfør på en hyllad spelning på Way Out West i Göteborg. Senast hon uppträdde i Stockholm sålde biljetterna till Kägelbanan slut fort – och trycket var högt även efter att konserten sålde slut. Med hennes kritikerrosade album ”Ten Love Songs” i ryggen återvänder singer-songwritern till Sverige; torsdag den 5 november på Debaser Strand i Stockholm!

På Way Out Wests första speldag stod Susanne Sundfør för en av de mest efterlängtade konserterna, vilket man också kunde se på det enorma publikhav som mötte sångerskan. Göteborgs-Posten gav spelningen 4/5 i betyg och skrev bland annat: ”Rösten är overkligt klar. Den strilar genom ben och märg, är utan filter och sätter igång känslomässiga processer. Och om det inte är just det musik handlar om så säg” och recensenten avslutar sitt omdöme med: ”Jag vill ha mer av allt.”

Mer Susanne Sundfør kommer vi också att få!

Efter att ha släppt ett av årets mest hyllade album ”Ten Love Songs” i februari så har 2015 varit ett minst sagt lyckat år för Sundfør. Skivan fick bland annat 6/6 av norska NRK P3, 6/6 av svenska Gaffa och 5/5 av brittiska The Guardian; som sammanfattar skivan så här: ”brilliant pop from Norwegian megastar”. Gaffa är på samma spår och skriver: ”Det här är för bra för att göra sig rättvist i ord. De tio låtarna på Ten Love Songs är dock tio starka orsaker att älska Susanne Sundfør.”

Det är också många som älskar Susanne Sundfør och hennes sjätte album har stärkt hennes position som en av Nordens allra mest intressanta artister med en av de ljuvaste rösterna. Det är hennes mest insiktsfulla album hittills och hon har tillåtit sig själv att vara brutalt öppen och ärlig – där kärleken fungerar som den vävda tapeten i hennes musikaliska hem.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 295 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläpp kl 18.30
Start ca kl 19.30

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.se



Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

torsdag, 5 november 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad