Menu

29/8 DEPORTEES/STRAND

Stockholm

Debaser Strand
lördag, 29 augusti 2015 kl:22:00

Popaganda presenterar:


Som vanligt bjuder Popaganda upp till dans i Stockholmsnatten långt efter att de sista tonerna tystnat på Eriksdalsbadet.


Efterfesterna ingår inte i festivalbiljetten, men festivalbesökare har rabatterat inträde. Alla efterfester har öppet mellan 22 och 03. Åldersgränsen på efterfesterna är 18 år med festivalarmband och 20 år utan armband.


Deportees
Allt sedan det soul-poppiga debutalbumet All Prayed Up från 2004, har Umeå-bandet Deportees stegvis närmat sig det mer grandiosa. Det förra albumet Islands & Shores som innehöll den perfekta kombinationen av politiska budskap, detaljrika arrangemang och väldigt stora känslor, är ett av de mest hyllade svenska albumen någonsin.


Nu är Deportees äntligen tillbaka med nya singeln Love Me Like Iâ??m Gone och det behövs inte många sekunder för att inse att det är samma band vi vant oss vid att älska. Albumet The Big Sleep släpps i oktober, men innan dess finns det nu en möjlighet till att njuta av Deportees på en intim klubbspelning under Popaganda.


OBS! 20 år (18 år med Popaganda festivalarmband)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 29 augusti 2015 kl: 22:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad