Menu

Andy Allo

Stockholm

Debaser Strand
onsdag, 25 november 2015 kl:18:30

Hyllade Andy Allo aktuell med ny EP kommer till Sverige i höst
Ibland dyker det upp artister som skapar något helt nytt. Som är banbrytande och trampar upp sin egen väg – en sådan artist är Andy Allo. Den 25 november kommer den Kamerunfödde singer-songwritern, gitarristen, pianisten, modellen och skådespelerskan till Sverige och Debaser Strand i Stockholm.

Med sitt första album, ”UnFresh” från 2009, skapade hon en helt egen genre: ”Alter.Hip.Soul”. Succén med albumet gjorde att Allos namn spred sig, så långt att självaste Prince fick upp ögonen för talangen. Det innebar till slut att hon anslöt sig till Prince band The Power Generation, 2011. När hon turnerade med den levande legenden passade hon också på att skapa tillsammans med honom. Prince var med och gjorde låtarna ”Superconductor”, ”The Calm” och ”Long Gone” från hennes andra album ”Superconductor”, som släpptes 2012.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 220 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläpp kl 18.30
Start ca kl 19.30

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.se



Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 25 november 2015 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

220kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad