kl: 13:00

Verkstaden i Nacka konsthall

Dieselverkstaden KurslokalDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Verkstaden i Nacka konsthall är en öppen verksamhet som funnits sen 2016 där Kulturhuset Dieselverkstaden erbjuder möjlighet att skapa utifrån aktuell utställning tillsammans med professionell handledning.
Aktiviteten pågår mellan 13:00 och 16:00, så vill man hinna skapa något rekommenderar vi att man kommer i god tid.

Drömlokalens konstnärer handleder och inspirerar i Verkstaden.
Drömlokalen är kända för sin verksamhet i KKV-huset i Nacka, där de driver en fullt utrustad projektateljé för alla, med eller utan funktionsvariationer.

”Vi hoppas att det kommer nyfikna människor som längtar efter att vara med och skapa kring Drömlokalens lördags-tema. Vem som helst kan vara med, men man måste vara beredd på att prova och jobba själv. Om man har särskilda behov behöver en assistent eller annan medföljare vara med och arbeta och hjälpa till,” säger Christine Floderer frn Drömlokalen.

”Varje lördag kommer det finnas två konstnärer från Drömlokalen i Verkstaden. Exakt vem det blir och vad som kommer att hända får man reda på när man kommer dit helt enkelt. Ibland kommer vi skapa något i mindre delar som tillsammans blir något större och då kanske man inte kommer att kunna ta med sitt bidrag hem. Andra gånger kommer det gå att ta med sin skapelse.”

Plats: Nacka konsthall i Dieselverkstaden
Kostnad: 70 kr/barn, 70 kr/vuxen.
Biljetter kan även köpas vid Dieselverkstadens information.

Varmt välkomna!

Kulturhuset Dieselverkstaden
www.dieselverkstaden.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-03-17 13:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Marcusplatsen 17


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Fler evenemang i Stockholm du inte bör missa:

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Alcazar Berättar Om Sista Året Tillsammans - Missa Inte Tv4 Nyhetsmorgon På Söndag!
PRESS
23 mar
kl: 20:40

Alcazar Berättar Om Sista Året Tillsammans - Missa Inte Tv4 Nyhetsmorgon På Söndag!

I februari meddelade Alcazar att 2018 blir deras sista år tillsammans och på söndag berättar de mer om beslutet när de medverkar i TV4 Nyhetsmorgon. Dessutom bjuds tittarna på en specialversion av "Alcastar" som framförs live tillsammans med en pianist och cellist. I oktober åker gruppen ut på den omfattande turnén "20 years of disco - Mission completed" och besöker bland annat...

Bild på Bazzi Aktuell Med Debutalbum - Nya Låten "honest" Ute Nu
PRESS
23 mar
kl: 17:30

Bazzi Aktuell Med Debutalbum - Nya Låten "honest" Ute Nu

Den 12 april släpper den hyllade singer-songwritern och producenten Bazzi sitt debutalbum. Albumet innehåller bland annat den hyllade hitlåten "Mine" som rusat upp på listorna och som redan är certifierad guld i Sverige med över 4 miljoner streams. Nu finns också nya låten "Honest" tillgänglig på alla streamingtjänster. "Honest" har också en tillhörande vintage-inspirerad musikvideo...

Bild på Inbjudan Till Presskonferens: Säsongen 2018/19 I Konserthuset
PRESS
23 mar
kl: 14:50

Inbjudan Till Presskonferens: Säsongen 2018/19 I Konserthuset

Säsongen 2018/19 Vi har snickrat färdigt på kommande säsong - en upptäckarsäsong med musik som aldrig tidigare framförts i Konserthuset! Välkommen att på onsdag den 4 april få svar på bland annat följande frågor: Vem är den spänstiga 90-åringen i årets Tonsättarfestival? Vilka är de enastående solisterna som kommer till Konserthuset? Ryktet om symfonins död är kraftigt...

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter