kl: 13:00

Verkstaden i Nacka konsthall

Dieselverkstaden KurslokalDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Verkstaden i Nacka konsthall är en öppen verksamhet som funnits sen 2016 där Kulturhuset Dieselverkstaden erbjuder möjlighet att skapa utifrån aktuell utställning tillsammans med professionell handledning.
Aktiviteten pågår mellan 13:00 och 16:00, så vill man hinna skapa något rekommenderar vi att man kommer i god tid.

Drömlokalens konstnärer handleder och inspirerar i Verkstaden.
Drömlokalen är kända för sin verksamhet i KKV-huset i Nacka, där de driver en fullt utrustad projektateljé för alla, med eller utan funktionsvariationer.

”Vi hoppas att det kommer nyfikna människor som längtar efter att vara med och skapa kring Drömlokalens lördags-tema. Vem som helst kan vara med, men man måste vara beredd på att prova och jobba själv. Om man har särskilda behov behöver en assistent eller annan medföljare vara med och arbeta och hjälpa till,” säger Christine Floderer frn Drömlokalen.

”Varje lördag kommer det finnas två konstnärer från Drömlokalen i Verkstaden. Exakt vem det blir och vad som kommer att hända får man reda på när man kommer dit helt enkelt. Ibland kommer vi skapa något i mindre delar som tillsammans blir något större och då kanske man inte kommer att kunna ta med sitt bidrag hem. Andra gånger kommer det gå att ta med sin skapelse.”

Plats: Nacka konsthall i Dieselverkstaden
Kostnad: 70 kr/barn, 70 kr/vuxen.
Biljetter kan även köpas vid Dieselverkstadens information.

Varmt välkomna!

Kulturhuset Dieselverkstaden
www.dieselverkstaden.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-03-17 13:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Marcusplatsen 17


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Labyrint - En Poetisk Och Visuell Teaterupplevelse
PRESS
13 aug
kl: 11:20

Labyrint - En Poetisk Och Visuell Teaterupplevelse

Poeten Felicia Mulinari och regissören Saga Gärde står bakom pjäsen Labyrint om en flicka och hennes mamma, som tar avsked av mormor som bor långt borta. I ett färgglatt, bubbligt universum med lekfulla animationer och ett spännande ljudlandskap skapas en föreställning som sätter barns frågor om längtan och avsked i centrum. Det blir en konstupplevelse där barnen får använda alla...

PRESS
13 aug
kl: 08:10

Veckans Konserter På Grönan V. 33-34

Denna konsertvecka inleds ikväll av Asta Kask på Lilla Scen följt av Lagwagon på samma scen imorgon. På torsdag kliver äntligen Molly Sandén ut på Stora Scen och veckan avslutas med ingen mindre än Säkert! på Stora Scen. Konsertvecka 34 bjuder på hela sex konserter där vi får besök av Thirty Seconds To Mars, Timbuktu & Damn!, Hov1, Melissa Horn, Jill Johnson och Oscar Linnros....

Bild på Imenella Släpper Nya Singeln
PRESS
10 aug
kl: 15:00

Imenella Släpper Nya Singeln "chagga"

Män har i alla tider använt ordet chagga (hora, slampa, orre) för att förtrycka oss kvinnor och vår sexualitet. Med den här låten vill jag påminna om att ordet inte är könsbundet. Varför skulle män inte kunna vara chaggas?!  LYSSNA: https://Imenella.lnk.to/Chagga Imenella är namnet på allas läppar just nu. Imenella startade sin artistkarriär med ett mäktigt framträdande på...

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter