Menu

Familjelördag: Mirakelpojken

Stockholm

Dieselverkstaden, Lilla Scen
lördag, 13 april 2019 kl:15:00

Mirakelpojken med Kung och Drottning

– efter en bok av Ulf Stark

Ulf är för liten, han får inte hänga med storebrorsan och brorsans kompisar Nisse och Larsen till det stora cykelloppet. Han står kvar i hallen när föräldrarna går på promenad.

Aldrig att han vill följa med på något så tråkigt. Han får stanna hemma med löfte om att inte gå utanför trädgården. Men ingen sa något om att cykla.

Ulf blir en superhjälte. Med en etta fasttejpad på den röda pyjamasen blir han Mirakelpojken, som kan cykla lika snabbt som de tävlande i det stora cykelloppet och snart susar han förbi fältet till brorsans stora förvåning.

Men plötsligt känner han inte längre igen sig. Han är vilse. Stackars Mamma & Pappa, vad ledsna de ska bli när de upptäcker att han är borta, och brorsan, han kanske inte är så dum när allt kommer omkring. Ulf börjar känna sig ensam och inte får han prata med främlingar heller.

Mirakelpojken är en enmansföreställning om att inte få vara med, känna sig liten och ensam och att komma vilse.

Från 3 år men passar absolut lite äldre barn också!

13 april 2019 15.00-15:35
Lilla scen, plan 2
Från 3 år
Biljetter 100 kr/st

Välkomna!

www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

lördag, 13 april 2019 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Lilla Scen

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

100kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad