Menu

Familjelördag: Den Du Är

Stockholm

Dieselverkstaden, Lilla Scen
lördag, 27 april 2019 kl:15:00

Familjeföreställning: Den Du Är – Varning för annorlunda

Den Du Är handlar om att vara annorlunda. Eller kanske bara unik. Precis som alla andra. Lönnebergakvartetten – den sjungande stråkkvartetten – är tillbaka med sin nya föreställning Den Du Är.

Alla håller med om att varje människa är unik. Varför är vi då så rädda för att vara olika? Lönnebergakvartetten vrider och vänder på begrepp och undersöker världens mest existentiella ämne: Den Du Är. Med musiken som ledsagare rör vi oss bland frågor och funderingar som är universella och tidlösa, både i oss själva och i musiken och även hos de som skapat den.

I en föreställning som är lika mycket show som teater och konsert upplever vi ord, rörelse, beats, musik och sång från 1600-talet ända fram till vår tid, från Henry Purcell till Beyoncé.

“- Idag fick vi fantastiskt kvalitativt besök av Lönnebergakvartetten. Klassisk musik inbakad i teater, rap, show och med tankar om jämställdhet, att passa in och vara den man vill vara. Hög klass av skolade musiker. Ett stort tack och de rekommenderas varmt!, Europaskolan Malma.”

“-10 av 10! Lärare på Dansutskolan.”

Medverkande: Nora Roll – viola och sång, Malin-My Wall – violin och sång, Magdalena Mårding – cello och sång och Hanna Wiklund – violin och sång.

Regi: Håkan Starkenberg.
Scenografi och kostym: Elias Kahn.
Loopar och beats: Masse Salazar.
Trailer: Elias Gammelgård.
Produktion: Länsmusiken i Stockholm.

Mer information om föreställningen finns här: www.kvartetten.nu/denduar/

Datum 27 april 2019 kl 15:00-15:40

Var Lilla scen
Målgrupp 10 - 13 år
Längd: 40 minuter

Biljetter: 100 kr per person
Kan även köpas i Dieselverkstadens biljettkassa i mån av plats.

Välkomna!

www.dieselverkstaden.se


Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

lördag, 27 april 2019 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Lilla Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad