Familjelördag: Under Ett Rabarberblad

Dieselverkstaden, Lilla scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Under ett rabarberblad med Länsmusiken och Anja Bigrell

En medryckande och innerlig konsert som bjuder in både till eftertanke såväl som skratt, av och med Anja Bigrell och Marcus Holmberg. Föreställningen är baserad på tonsättningar av Lena Sjöbergs vackra poesibok för barn. Barnen är till stor del delaktiga i föreställningen genom sång, dans och ljudhärmande. Musiken blir ett verktyg för barnen att få tillgång till poesin.

Rekommendation: En rolig, charmig, eftertänksam musikföreställning utan att någonsin vara inställsam mot barnen. Med en stor portion musikalitet och sväng i full fart sjungs det med Anja och Marcus. Många småkryp och små detaljer får rim.
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

Tid: 35 minuter
Pris: 100 kronor per biljett
Från 2 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation.

23 november 15.00
Lilla scen, plan 2

Välkomna!

www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-23 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: