Familjelördag: Tyst!

Dieselverkstaden, Lilla scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Tyst! med Länsmusiken och Jalada

Nader är tyst. Han vill leka och sjunga med sin mamma som vanligt, men hon har bestämt att de bara ska prata svenska. Varje ord tar tid. När de ska laga mat på svenska blir den aldrig klar. Till slut får de gå och köpa pizza. Mamman blir orolig och ledsen. Varför är Nader tyst? På förskolan försöker de också att få Nader att prata. Den enda som inte bryr sig om att Nader är tyst är Nadja. Hon vill leka med honom ändå. Nader tycker att det låter som att Nadja sjunger när hon pratar. Genom sång, ljud och musik möter vi Nader och hans berättelse inifrån. Svenska och arabiska blandas i föreställningen.

Rekommendation: En musikalisk och lekfull föreställning med värme och framtidstro. Om musikens tröst när det är svårt och orden saknas. Att möta ett annorlunda språk med en egen spelstil där olika spelstilar mixas. Ljuden, musiken och sången talar. Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

Tid: 40 minuter inklusive samtal
Pris: 100 kronor per biljett
Från 3 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation.

7 december 15.00
Lilla scen, plan 2

Välkomna!

www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-12-07 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: