Familjelördag: Det Flygande Slottet Panoptikon Larsson

Dieselverkstaden, Lilla scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Familjelördag: Det flygande slottet Panoptikon Larsson - Zirkus Lokomotiv

Datum 25 januari, 2020
Tid 15:00-15:45

Var Lilla scen
Målgrupp Från 4 år och uppåt

Längd: 45 min

Kliv in genom den magiska portalen och följ med på en resa under en stjärnklar himmel, från norrskenet vid Stora Sjöfallet till soluppgången vid Ale stenar.

”Det Flygande Slottet Panoptikon Larsson” spelas i och runt det mobila flygande Konstslottet. En förtrollad värld där vad som helst kan hända.

Så ta chansen och kom med oss in. Vi bjuder på teater, konst och massor av levande musik för barn och vuxna. Ni bjuds på rörliga projektioner av rullande landskap, mörka skogar, böljande fält, höga berg och djupa dalar.

Ett flygande slott, en åkersork, en lämmel och en konduktör som tar med oss alla på en svindlande färd genom natten, för att komma hem eller för att komma bort.

Tid: 45 minuter
Pris: 100 kronor per biljett
Från 4 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation.

Rekommendation: En fantasifull ljud- och bildföreställning där barnen får vara med att skapa och alla sinnen används. Med stor charm och värme målas, spelas och sjungs det från Kiviks marknad i söder till Bakvattnet i norr.
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

Välkomna!
www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-01-25 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: