Menu

Min Första Bio

Stockholm

Dieselverkstaden, Lilla scen
torsdag, 30 april 2020 kl:13:00

”Min första bio” är en kurs om sex tillfällen där Kulturhuset Dieselverkstaden i samarbete med Sacrebleu visar kvalitativ kortfilm med tillhörande workshop för barn sex månader – två år och en förälder.

Barn och föräldrar kommer introduceras till ett dussintals fina filmer och få förslag på aktiviteter, samtal och lek kring handling, färg, ljudeffekter med mera. Genom dessa pedagogiska verktyg uppmuntrar vi till ett aktivt förhållande gentemot tecknade filmer. Målet är att minska det passiva förhållandet mellan barnet och tecknad film.

Sacrebleus kortfilmer presenterar nya landskap, originella berättelser, färgglada karaktärer, inspirerande teknik och grafik. De vill placera tecknat i en konstnärlig och pedagogisk miljö för att utveckla barns fantasivärld.

Det är föräldrarna som väljer vilka filmer barnen ser!

Dag och tid: Torsdag 13:00-13:45
Antal platser: 15 barn
Pris: 180 kr, biljetten gäller för ett barn och en vuxen
Lokal: Lilla scen, plan 2
Ledare: Pauline Mialhe
Alla tillfällen: 19/3, 26/3, 2/4, 16/, 23/4 och 30/4

Välkomna!
www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

torsdag, 30 april 2020 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Lilla scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad