Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Inställt!

Min Första Bio

Dieselverkstaden, Lilla scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

”Min första bio” är en kurs om sex tillfällen där Kulturhuset Dieselverkstaden i samarbete med Sacrebleu visar kvalitativ kortfilm med tillhörande workshop för barn sex månader – två år och en förälder.

Barn och föräldrar kommer introduceras till ett dussintals fina filmer och få förslag på aktiviteter, samtal och lek kring handling, färg, ljudeffekter med mera. Genom dessa pedagogiska verktyg uppmuntrar vi till ett aktivt förhållande gentemot tecknade filmer. Målet är att minska det passiva förhållandet mellan barnet och tecknad film.

Sacrebleus kortfilmer presenterar nya landskap, originella berättelser, färgglada karaktärer, inspirerande teknik och grafik. De vill placera tecknat i en konstnärlig och pedagogisk miljö för att utveckla barns fantasivärld.

Det är föräldrarna som väljer vilka filmer barnen ser!

Dag och tid: Torsdag 13:00-13:45
Antal platser: 15 barn
Pris: 180 kr, biljetten gäller för ett barn och en vuxen
Lokal: Lilla scen, plan 2
Ledare: Pauline Mialhe
Alla tillfällen: 19/3, 26/3, 2/4, 16/, 23/4 och 30/4

Välkomna!
www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-04-02 13:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: