Menu

Familjelördag: Skräpitas Med Länsmusiken

Stockholm

Dieselverkstaden, Lilla scen
lördag, 31 oktober 2020 kl:15:00

Målgrupper/åldersgräns: Från 3 år
Plats/lokal: Lilla scen

Pris: 100 kronor per biljett. Biljetter kan vid mån av plats även köpas i Dieselverkstadens Biljettkassa

Kulturhuset Dieselverkstaden jobbar framåt och presenterar högkvalitativa program för hösten 2020. Även om vi inte vet hur hösten kommer att se ut. Kultur behövs idag mer än någonsin. Vi på Kulturhuset Dieselverkstaden kommer självklart att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring offentliga arrangemang och anpassa vår verksamhet utifrån dessa.



Antal platser: 80
Evenemangets längd: 30 min

Musikerna Diva och Liliana går loss på slagverk och trummor. En latinamerikansk slagverksduo som värnar om miljön och förespråkar återbruk. Under rytmer och musik får barnen testa på ett roligt sätt att återanvända skräp-itas.
En kreativ och interaktiv föreställning med slagverkarna Diva Cruz och Liliana Zavala som spelar svängiga rytmer från Brasilien, Colombia, Argentina, Uruguay, Chile, Peru och Kuba. Duon sjunger även traditionella sånger samt gamla och nya lekramsor från Latinamerika och Sverige med publiken. Barnen är delaktiga och bygger enkla instrument av återvunnet material - maracas som de kommer att spela med under föreställningen.
Barnen får också en grundläggande kunskap om vad som är tempo och puls i musiken. Diva Cruz från Colombia och Liliana Zavala från Argentina träffades i Sverige igenom musiken. De älskar att spela ihop och jobbar professionellt som musiker i många band. Syfte och mål är att väcka kreativiteten med det som finns runtomkring oss i vardagen. Barnen lär sig om rytmik och hur rytmerna byggs. De får inspiration till att återanvända vissa saker och påverka miljön positivt.

Tid: 30 minuter

Pris: 100 kronor per biljett. Biljetter kan i mån av plats även köpas i Dieselverkstadens Biljettkassa

Från 3 år. Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation.

Varmt välkomna!

www.dieselevrkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

lördag, 31 oktober 2020 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Lilla scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad