Menu

Shabu - Tiny Tempo filmvisning

Stockholm

Dieselverkstaden, Lilla scen
lördag, 15 oktober 2022 kl:15:00

Dokumentär långfilm

Fjortonåriga Shabu är en snäll, kreativ och rätt street smart kille. "Jag är en liten pojke från Peperklip" säger Shabu för att beskriva sig själv, med hänvisning till den berömda (och ökanda) byggnaden i södra Rotterdam där han växer upp. När han utan lov lånar sin mormors bil för en liten "nöjestur" blir den skadad och alla i familjen blir förstås arga på honom. Innan hans mormor kommer tillbaka från sin semester i Surinam måste han fixa så att bilen lagas. Shabus mamma föreslår att han ska sälja isglassar för att betala för skadan, men med de inkomsterna skulle han knappast komma särskilt långt. Shabu kommer på en annan lösning, som gör att han kan annvända sin musikaliska talang och samtidigt njuta av den varma sommaren tillsammans med sina kompisar och sin flickvän. Kommer han att lyckas göra sin familj – och särskilt sin mormor – stolt över honom igen?

Filmen visas som endel av Tiny Tempo 2022 som är en del av Tempo dokumentärfestival. I samarbete med Kulturhuset Dieselverkstaden.

Mer information på www.tempofestival.se

Pris: 50 kronor
Tid: 15:00-16:15
Längd: 75 min
Lokal: lilla scen, plan 2
Ålder: rekommenderas från 13 år

Arrangör: Tiny Tempo och Kulturhuset Dieselverkstaden
Varmt välkomna!

www.dieselverkstaden.se


Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

lördag, 15 oktober 2022 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Lilla scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad