Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Familjelördag: Jag vill ha blommig falukorv

Dieselverkstaden, Lilla ScenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Stina Agnas band för barn uppträder här med tolkningar av bl.a. Hasse Alfredssons klassiska album “Blommig falukorv och andra visor för barn” från 1965.

Jazzgruppen Stina Agnas Band för barn bjuder på en charmig och energifull föreställning med musikaliska historier, improvisation och överraskningar om vardagliga händelser i livet.

Här finns det plats att tillsammans med barnen fundera kring hur det är att få ett syskon, om man ska börja byta saker med varandra istället för att köpa nya och om hur det är när man är ledsen och gråter och vad gör man om man hittar en död kråka?

Bandet är en energifylld jazzgrupp fylld med improvisation och överraskningar! Barnen får vara med och dansa, klappa och röra på sig. Passar både stora och små.

Gruppen gjorde succe på Barnmusikfestivalen på Dieselverkstaden oktober 2013.

Medverkande

Stina Agnas - sång och trombon
Niklas Fernqvist – bas
Malene Bay Landin – rhodes och melodica
Konrad Agnas – trummor


Ålder: 2-7 år
Längd: 40 min

Lördag den 22 mars kl 15:00
Dieselverkstadens Lilla scen
Biljetter 100 kr

VÄLKOMNA!

www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2014-04-05 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: