Menu

Familjelördag: Burken - ZebraDans

Stockholm

Dieselverkstaden, Stora Scen
lördag, 1 oktober 2016 kl:15:00

Familjelördag: Burken - ZebraDans

Datum: 1 oktober, 2016
Tid: 15:00
Längd: 40 min
Var: Stora Scen
Biljettpris: 100 kronor per person
Målgrupp Från 4 år

BURKEN
En klassisk händelse alla barn är med om varje dag. Hur ska detta drama lösa sig och vilka känslor kan dyka upp i denna dramatik? En thriller om makten om en burk.
Burken handlar om två goda vänner, allt är frid och fröjd och fågelkvitter tills de en dag hittar en burk. Vem kunde ana att en liten burk skulle sätta hela deras vänskap på spel! Vännerna dansar sig igenom känslor av missunnsamhet, girighet och självgodhet men också generositet, ödmjukhet och gemenskap.
Med dans, musik och humor hänger vi med på ett nervkittlande äventyr för att få reda på vad är det i burken?
Anna Vnuk/koreograf har arbetat på Stockholms Stadsteater, Riksteatern, Backa Teater och Dansens Hus. Hon har regisserat succén Grotesco på Scalateatern och koreograferat Möta hösten tillsammans? för Stockholms dramatiska högskolas. Hon har fått flera priser och stipendier för sitt arbete, 2015 tilldelades hon TCO:s kulturpris för ”ett gränslöst, modigt och personligt konstnärskap”.
Burken är uttagen att vara med i Swedstage 2016, en showcasefestival med syfte att presentera svenska produktioner för en internationell marknad.
”Burken bygger på en enkel idé som genomförs med fin tajming i ett genomkomponerat samspel- dans och musik med fina nyanser” SvD

”Lika härligt som att i tvåsamt skoj leka med en burk, lika förfärligt när habegäret och maktspråk poppar upp” Expressen MEDVERKANDE
Koreografi: Anna Vnuk
På scen: Lisa Nilsson & Åsa Lundvik Gustafson
Musik: Orkesterpop, Mija Folkesson & David Shutrick
Ljus: Kalle Svensson
Scenografi/kostym: Jenny Kronberg
Foto: Stefan Bohlin
Produktion: ZebraDans
www.zebradans.se


VÄLKOMNA!

Kulturhuset Dieselverkstaden

www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

lördag, 1 oktober 2016 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

100kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad