Menu

Barnmusikfestivalen ; Varieté Velociped

Stockholm

Dieselverkstaden, Stora Scen
söndag, 22 oktober 2017 kl:13:15

Nu är det dags igen för årets Barnmusikfestival på Dieselverkstaden. Det här året är det ett roligt program fyllt av både välkända barnlåtar och nyproducerad musik!

Barnmusikfestivalen äger rum den 22 oktober mellan klockan 12 och 16.30 på Dieselverkstaden i Nacka. Musikfestivalen riktar sig främst till barn mellan 2 och 8 år, men alla är såklart välkomna!

Årets artister:

Emma & KJ – En duo bestående av Emma Nordenstam och Karl Jonas Winqvist som kommer att spela låtar från sin kommande skiva “Huset”. Emma Nordenstams barnlåtar fick både Grammis och Manifestpris för bästa barnalbum 2017. Hennes framträdande brukar uppskattas lika mycket av vuxna som av barn.

James Hollingworth– James förknippas med sånger som ”Älgarna demonstrerar”, ”Jag är en liten mört”, ”Hur ska jag göra för att komma över vägen” och flera hundra till. De flesta av oss brukar ha sin egna personliga favorit bland hans sånger. James har också vunnit Grammis för sin skiva ”Hajar du” som han gjorde tillsammans med Jojje Wadenius. När James står på scen får alla sjunga med och göra rörelser till sånger och ramsor.

Musikfamiljen – Hos Musikfamiljen ryms jazz-, världs- och folkmusikinfluenser. I föreställningen får barnen lära känna de skickliga artisternas olika instrument. Texterna handlar om viktiga saker som att gunga, plaska i vattenpölar, mobiltelefoner och monster. Musikfamiljen består av: Lisa Rydberg, David Stackenäs, Rafael Sida, Elin Larsson Forkelid, Lina Nyberg och Josef Kallerdahl.

Varieté Velociped – Genom dessa musiker får du se hur din cykel kan fungera som ett instrument. Gruppen består av: Erik Petersen en multimusikant som kan få allt att klinga som skön musik. Bengt Johansson en fängslande, färgstark musiker med renässansens blåsinstrument som specialistkompetens. Och Svante Drake som har väckt storögd förundran världen över som muntrummis. Här får vi förutom hans munrytmer höra många andra klingande överraskningar.

Arrangör av Barnmusikfestivalen är MiD – Musik i Dieselverkstaden, en ideell förening som verkar i Nacka genom att arrangera musikevenemang av hög kvalité.

Tider:

Musikfamiljen: 12:00

Varieté Velociped: 13:15

James Hollingworth: 14:30

Emma & KJ: 15:30

Här kan du köpa festivalpass till alla konserter: http://www.ticketmaster.se/event/barnmusikfestivalen-2017-biljetter/483399

Biljettpris endast Varité Velociped: 100:-

Från 11:30 kommer det att finnas fika att köpa till familjevänliga priser.

Hjärtligt välkomna!
Musik i Dieselverkstaden




Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

söndag, 22 oktober 2017 kl: 13:15

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad