Menu

Familjelördag: OBS! Superviktigt - Minna Krook

Stockholm

Dieselverkstaden, Stora Scen
lördag, 17 mars 2018 kl:15:00

Var på en hund kan man klappa? Var på en kompis kan man klappa? Vet vuxna allt? Måste man sova ? Varför är det dumt att ljuga? Kan chips vara middag?

Med största allvar delas det ut visdom, tips och funderingar på vad som är bra att få veta om livet när man är barn (och vuxen med för den delen). En dansig och pratig föreställning som med humor och viga kroppar går igenom livets ABC.

Från 4 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation.

Minna Krook är tillbaka med en ny föreställning. Många av er känner henne genom Borta!, Ah hallo bebis och Faunan och jag. Minna har gjort föreställningar för barn och unga sedan 1999. Borta! som spelats sedan år 2004 har av danskritiker utnämnts till en klassiker. Minna blandar dans, text, musik och sång för att på ett lågmält och humoristiskt sätt peka på viktiga saker i livet. Tilltalet och kunskapen om barnpubliken är helgjuten.

Stora scen, plan 2
Pris vuxna/barn 100 kr
Längd: 40 minuter

Biljetter köpes här eller Dieselverkstadens biljettkassa.

Välkomna!

www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

lördag, 17 mars 2018 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

100kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad