När du går på känsla är du alltid i tid - Frida Selander

Dieselverkstaden, Stora ScenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

En musik- och berättarföreställning av och med Frida Selander.

Frida Selander är sing-and-songwritern som inte lämnar någon oberörd. Med sina poetiska texter och fina melodier kliver hon rakt in i våra hjärtan. I den här personliga föreställningen får du följa med Frida på en upptäcksfärd bland regnbågar, spindlar, trasiga krukor, strömavbrott och tårar. Musiken i föreställningen kommer från hennes senaste album med samma namn, ”När du går på känsla är du alltid i tid”. Ensam med sin gitarr gör Selander en musikaliskt avskalad föreställning, där hon tillåter sig själv att ta fram sin filosofiska och berättande sida. Med rösten och texterna i fokus berättar hon historier om förgänglighet om att öppna sitt hjärta och om det mest ömtåliga i människor. Hur vi ibland måste gå till fantasin för att hitta svaren vi söker i det som kallas verkligheten.

Medverkande
Av och med: Frida Selander
Koreografi och regiöga: Björn Säfsten
Scenografi: Eva Marklund
Ljudproducent: Oskar Sandlund
Ljus- och ljudautomatisering – Erik Rosales
Stylist: Monika Kichau
Sångpedagog – Johanna Edlund
Foto: Eva Marklund och Per-Erik Adamsson

Föreställningens längd: ca 75 minuter

Biljetter
Ordinarie pris 150:-

Biljetter kan i mån av plats även köpas i Dieselverkstadens biljettkassa.

Välkomna!

www. dieselverkstaden.se


Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-10-04 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Frida Selander

Frida Selander, Like A Cat på Spotify

Like A Cat

Like A Cat

Frida Selander, Forever On Your Team på Spotify

Forever On Your Team

Forever On Your Team

Frida Selander, Woman In Me på Spotify

Try Again Baby

Woman In Me

Frida Selander, född 22 juli 1981, är en svensk musiker uppvuxen i Holmsund och bosatt i Umeå. Hon är bland annat influerad av Patti Smith, Neil Young och Nina Simone. Hon ger ut sina skivor under eget bolag med namnet AMASONORA. I december 2011 förärades hon Umeå Folkets hus kulturpris Guldäpplet.


Frida Selander bidrar även med gitarr, sång & munspel i David Sandströms band David Sandström Overdrive.