Menu

Barnmusikfestivalen ; Jojje WadeniusStockholm

, Dieselverkstaden, Stora Scen
söndag, 21 oktober 2018 kl: 15:00

Den 21 oktober är det dags för årets Barnmusikfestival på Dieselverkstadens stora scen. En rolig festival för alla barn med både välkänd och ny musik!
Festivalen äger rum den 21 oktober 12:00-15:30 på Dieselverkstaden i Sickla, Nacka. Barnmusikfestivalen riktar sig främst till barn mellan 2–8 år, men alla är förstås välkomna!
Årets artister:
12:00 Kompani Kläng med föreställningen TIDSFÖRDRIV. Musiker och akrobater tar dig med till en värld där man letar efter leken. Fantasin, musiken och akrobatiken söker efter leken i en låda. Alla vill leka!
13:15 Vattenmannen och Speed – barnprogrammet har nu tagit plats på scen. De pratar och sjunger om vatten. Om hur hav och sjöar mår. För Vattenmannen och Speed är vänskap och vatten viktigast av allt! När de dyker upp med sin vagn kan vadsomhelst hända!
15:00 Jojje Wadenius- en världsartist och levande legend. Känd bland annat för att ha gjort musiken till Kalles klätterträd och låten ”Ett barn ska jag ha när jag bli stor”. Med sång och gitarr framför han sina välkända och uppskattade låtar.

Biljettpriser: Festivalpass för hela dagen
- En vuxen och ett barn 250:-
- En vuxen och två barn 295:-
- En vuxen och tre barn 345:-
- Extra medföljande familjemedlem 100:-
(Gäller endast i kombination med ett Festivalpass)

Biljett till en enskild konsert kan köpas för 100:- per person
Biljett kan även i mån av plats köpas i Dieselverkstadens biljettkassa

Från 11:30 kommer det att finnas fika att köpa till familjevänliga priser.

Arrangör av Barnmusikfestivalen är MiD – Musik i Dieselverkstaden, en ideell förening som verkar i Nacka genom att arrangera musikevenemang av hög kvalité.

Hjärtligt välkomna!
Musik i Dieselverkstaden


Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid


2018-10-21 15:00

Plats

Dieselverkstaden, Stora Scen
Stockholm, Dieselverkstaden, Stora Scen

Typ

Musik

Kostnad

100kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad