Menu

Chalmerspexet Christina, Nyuppsättning

Stockholm

Dieselverkstaden, Stora Scen
lördag, 17 november 2018 kl:19:00

Chalmersspexet Christina, Nyuppsättning

17 november, 2018 kl 19:00
Stora scenen Dieselverkstaden

”Detta har hänt : Westfahliska freden är avklarad, alla är trötta på krig och en skör balans mellan olika grenar av kristendomen är uppnådd. Men var kommer makten att hamna?

I det lilla kungariket Sverige har en lysande begåvning uppnått myndighetsålder. Gustav II Adolfs enda dotter, Christina, ska ta på sig regentrollen. Vad kommer att hända? Hur ska ansvaret och arvet som Vasaättens och reformationens yttersta utpost förvaltas? Alla på slottet Tre Kronor tassar tyst och undrande i de kalla rummen. En del tassar runt med förhoppningar om giftermål. Men ungdomen har tack och lov sina egna regler och tankar. Kärleken hägrar och kommer att segra. Men vem älskar vem och vad är egentligen seger?

Spelet kan börja…”

Biljetter 350:-
Kan även köpas i Diselverkstadens biljettkassa.

Vill du fortsätta kvällen på Spexkalas? Anmäl dig här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNAjsxbeXvWwLK5wCjQv4dFMrCnaNQ_F_ZDPix80YHZpjZQQ/viewform

Hjärtligt välkomna!

www.dieselverkstaden.se

www.dieselvekstaden.se



Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

lördag, 17 november 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad