Pi - Petricore Movement

Dieselverkstaden, Stora scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

PETRICORE MOVEMENT

Välkomna till en eftermiddag fylld av dans och akrobatik! “Pi” är en föreställning, i två akter, skapad av Petricore Movement och Zentire Music. Dans smälter samman med akrobatik, klassiska instrument blandas med elektroniska beats och humor möter allvar!

Dim 4 ( 40 min )
Vad är tid? Är det möjligt att vara på en plats kroppsligt och en annan mentalt? Dim 4 skildrar en grupps upplevelser av ett specifikt ögonblick. Deras olika perspektiv på situationen ger upphov till både ilska och stress, men bereder även plats för sympati och förståelse. En resa i det inre, där de tillsammans böjer tid och rum.

Debris ( 20 min )
“Om 50 år kan haven komma att innehålla mer plast än fisk”
Debris är en illustration av den kamp som just nu pågår i världens hav. Ett fängslande möte mellan “det stora blå” och den senaste varelsen i hennes hem – plasten. Från råmaterial i tillverkningsprocessen till produkt och avfall, vem vinner slaget mellan konstgjort och natur?Biljetter: ticketmaster.se samt i Dieselverkstadens Informationsdisk
Pris: 225 kronor
Var: stora scen, plan 2

Produktion: Petricore Movement & Zentire Music
Koreograf: Anna Holmström
Kompositör: Patrick Zylka
Dansare:
Sofie Ericsson
Rebecka Jonsson
Lydia Gelang
Elin Eriksson
Gjertrud Lager Olaussen
Anna Holmström
Kostymdesign: Milena Dehnavi

www.dieselverkstaden.se
Välkomna!

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-31 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook