Menu

Familjelördag: Tråkmånsafton

Stockholm

Dieselverkstaden, Stora scen
lördag, 16 november 2019 kl:15:00

Tråkmånsafton med Kompani Giraff

En cirkusföreställning om årets tråkigaste dag. Baserat på en barnbok av Adam Dahlin i dramatisering av Stina Oscarson.

När Antti har tråkigt går han till Jonny-skrotsamlare och Leif Nordin, världens bästa grannar. De påstår att precis som julafton och midsommarafton så finns det också en tråkmånsafton. Det är helt enkelt årets tråkigaste dag och den infaller just i dag. Det finns många fina tråkmånstraditioner som prylstädning, garderobsfiske och badkarsdykning. Men hur de än anstränger sig för att ha riktigt tråkigt så misslyckas de – det blir helt enkelt en alldeles för rolig dag.

Cirkusartisterna Julietta Birkeland, Jenny Soddu och Jean-Hicham Rahmoun gör rollerna som Antti, Jonny-skrotsamlare och Leif Nordin. De berättar en historia där allt faller upp, dyker ut och cyklar fram. Med akrobatik, objektmanipulation och jonglering invigs publiken i Tråkmånsaftons oväntade traditioner.

Rekommendation: En rolig och underhållande cirkusföreställning om världens tråkigaste dag. Det är sååå tyst, sååå tråkigt inget händer. Tänk om du lyssnar på dina tankar? Kanske dom har något att säga dig? Följ tankens trådar och gör vad som faller dig in. Vad händer då?
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

40 minuter
Från 5 år men passar absolut lite äldre barn också!
Stora scen, plan 2
Pris vuxna/barn 100 kr

Välkomna!

www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

lördag, 16 november 2019 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Stora scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad