Knutssons Karameller: Färska Karameller

Dieselverkstaden, Stora scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Knutssons karameller presenterar Cabazz

12 september, 2019 kl 19:00

Längd:

1 timma 15 min
Hösten startar med en karamell med fusionsmak. Jonas Knutsson har bjudit in sina vänner och kollegor i bandet Cabazz.
Fusionbandet Cabazz med rötter i Norrland bildades 1978. Bandet har gjort tre album och turnerat både i Skandinavien, Asien och Turkiet. I fjol återförenades bandet efter ca 15 års uppehåll och det resulterade i en ny platta ”Sarek”. Nu kommer de till Dieselverkstadens stora scen och bjuder på fusionmusik med rötter i 70-talet, rockig gitarr från Luleå. Anders Forsberg är upphovsman till merparten av bandets låtar. Musiken är melodisk, svängig och ösig med klangvärldar från 70-80-talen. Många låtar är går åt det rockigare hållet.

Namnet Cabazz är en ordlek med orden cabasa och jazz. Cabasa är ett slagverksinstrument inom latin-jazz.

Medverkande:
Anders Forsberg – keyboard, Per Westerlund – gitarr, Mikael Berglund – bas, Morgan Ågren – trummor, Jonas Knutsson – saxofoner.

Om du vill se klipp från förr med Cabazz, klickar du på länkarna nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=_jUljQ65YjE

https://www.youtube.com/watch?v=SGYhqNFwNK8&list=PLzX3sBwqfNnYBLnvaVF9Mbk6JhVJRM4qB

Biljetter: 150 kr (ordinarie), 80 kr (student och pensionär). Kan även i mån av plats köpas direkt i Dieselverkstadens informationsdisk.

Alla är välkomna!
www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-12 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: