Familjelördag: Blanca Och Bianca

Dieselverkstaden, Stora scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Blanca och Bianca med Pantomimteatern

Detta är historien om Bianca, hon som sitter utanför var och varannan mataffär med sin färgsprakande sjal och sin pappmugg. Vi känner alla igen henne. Vi har alla åsikter om henne. Men vi vet inte vem hon är. Vi önskar bara att hon vore osynlig (att hon inte var där).

Det är också berättelsen om en flicka som heter Blanca. Som har en varm säng att sova i, mat i magen och en skola att gå till. Hon firar födelsedagar och hon åker på semester. Men hennes klasskamrater ser henne inte, lärarna ser henne inte, hennes pappa verkar inte heller se henne… det är nästan som hon vore osynlig…

På en vinterkall trottoar träffas dom för första gången…

Rekommendation: Tiggeri är ett fenomen alla har en åsikt om men inte många vet så mycket om. Varför lämnar föräldrar sina barn för att tigga? Vilka är alla dessa människor? Var bor dom? Varför får dom ingen hjälp i sina hemländer? Fördomarna och okunskapen haglar. Här sker ett oväntat möte.
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

45 minuter
Från 6 år men passar absolut lite äldre barn också!
Stora scen, plan 2
Pris vuxna/barn 100 kr

Välkomna!

www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-09 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: