Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Påskcirkus: Sopor - Trupp Trunk

Dieselverkstaden, Stora scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Datum 11 april, 2020
Tid 13:00-13:45

Var Stora scen

Målgrupp Från 4 år och uppåt
Längd: 45 min
I havet har en ö av sopor växt fram. Sopön är nu tre gånger så stor som landet Frankrike. I Frankrike bor det mest fransmän. I havet bor det mest havsdjur men vem kan bo på en sopö? Träffa de tre clownerna som lever på ön. De städar och sorterar, leker och jonglerar, testar och balanserar. Med sopor kan en ju göra så mycket. Varför skulle någon vilja slänga dem? Och vem är det som fortsätter skräpa ner när clownerna städat upp? Kan naturen få liv igen i en förorenad sopvärld?
Kommentarer från publik efter föreställningen:
Tack för en fantastisk premiär! Vilken glädje att få möta de 3 clownerna i deras värld av sopor. Och lika stor glädje att få se publiken hoppa och skrika uppmaningar om att hjälpa varandra och om att inte skräpa ner. Hopp om framtiden! Rekommenderar ALLA att se denna pärla till föreställning.
Kommentar från förskolechef efter föreställningen:
Både barn och personal var helt lyriska när de kom tillbaka, det kommer vara en föreställning de aldrig glömmer.
Biljetter : 100 kr per person
Kan vid mån av plats köpas i Dieselverkstadens biljettkassa.

Från 4 år. Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern för att få en uppfattning om föreställningen.
Den årliga konsumtionen av plastprodukter beräknas till 320 miljoner ton. En mycket stor andel av detta hamnar ganska snabbt på landbacken eller i havet.

Med stöd från: Kulturrådet och Stockholms stad

Välkomna!
www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-04-11 13:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: