Knutssons Karameller Presenterar Sharon Dyall

Dieselverkstaden, Stora scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Datum 22 januari, 2020
Tid 19:00-20:15

Var Stora scen
Målgrupp Alla är välkomna
Längd: 75 min

I årets första karamell har tonsättaren och saxofonisten Jonas Knutsson bjudit in Sharon Dyall till Dieselverkstadens stora scen.

Sharon är verksam inom olika genrer, däribland soul, jazz och musikal. Hon blev känd hos den breda TV-publiken i TV-serien Varuhuset. I början av sin karriär körade Sharon bakom Sveriges pop och jazzelit och har gett ut skivor och turnerat med artister som Totta Näslund och Nils Landgren. Sedan dess har hon vuxit till att bli en mångsidig artist som även turnerar i eget namn. Bland annat öppnade Sharon den internationella Jazzfestivalen JazzBaltica i Tyskland 2017.

Hon har även varit flitig inom musikalvärlden i musikaler såsom “Nine” (Malmö Opera), “Chorus Line” (Riksteatern) och i “Chicago” på Kulturhuset Stadsteatern. Bl.a. tilldelades hon en Guldmask för sin roll som Anita i West Side Story på Chinateatern.

Sharon har lånat ut sin röst till flera tecknade serier och långfilmer, exempelvis Disneys “Ringaren i Notre Dame”, “Alice i Underlandet” och “Lejonkungen” och har också regisserat och översatt ett flertal dubbproduktioner, bland annat de svenska sångtexterna till den populära Disneyfilmerna “Frost” & “Frost 2” som får premiär till juldagen i år.

Andra TV-produktioner som Sharon känns igen från är “Saltön” och Colin Nutleys dramathriller “Saknad” eller musikprogrammen “Så ska det låta” och “Doo-Bi-Doo”.


Allmänt om:

Jonas Knutsson- saxofonist, tonsättare och arrangör – är en återkommande gäst på Dieselverkstadens scener. I hans arrangemang blandas teman och genrer och vävs samman och bildar föreställningsserien Knutssons karameller. Karameller kan ju som bekant ha olika smak, en del är söta eller starka men de kan också vara sura eller beska. Så kom till Dieselverkstadens scener och upplev bland annat improviserad jazz, yoga och folkmusik.

Biljetter 150:- ordinarie pris
80:- studenter och pensionärer
Biljetter kan vid mån av plats även köpas i Dieselverkstadens biljettkassa

Välkomna!

www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-01-22 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: