Menu

Norrdans - In Service

Stockholm

Dieselverkstaden, Stora scen
onsdag, 15 april 2020 kl:19:00

IN SERVICE av och med Norrdans

IN SERVICE handlar om dansarens tillgänglighet. Hur de gör sig själva tillgängliga att uppträda inför en publik och bli objekt för publikens blickar, förväntningar, behov, dömande och kanske också ogillande.

Vad samtycker de till att erbjuda? Vad är deras motivation för att placera sig i denna position? Hur långt kan de eller är villiga att gå för att tillfredsställa sina egna behov, sina kollegors, och vad de antar att åskådarnas önskningar är? Och varför utsätter de sig för detta? Hur skulle ett uppror se ut?

IN SERVICE visas dansarna, personliga porträtt ihopkopplade i en koreografisk maskin med evig tillgänglighet. Alltid redo att tjäna med de bästa avsikterna. Vad kan gå fel?

Keren Levi är dansare, koreograf och pedagog, född i Israel men sedan 1997 verksam i Amsterdam. Där har hon sitt eget kompani – NeverLike – som kan beskrivas som ett interdisciplinärt kompani som blandar (live) musik och videokonst med koreografisk konst.

Medverkande
Koreograf:Keren Levi
Dansare:Rebecka Berchtold, Tomáš ?ervinka, Sam Huczkowski, Nastia Ivanova, Seung Hwan Lee, Chang Leo Liu, Jade Stenhuijs, Leila Verlinden

Världspremiär: 28 mars 2020 i Härnösand.

Onsdag 15 april kl 19:00
Pris: 200 kronor
Var: stora scen, plan 2

Produktion: Norrdans

www.dieselverkstaden.se
Välkomna!

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

onsdag, 15 april 2020 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Stora scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad