Menu

Familjelördag Kasta Loss Med Angela Wand

Stockholm

Dieselverkstaden, Stora scen
lördag, 5 december 2020 kl:15:00

Målgrupper/åldersgräns: Från 6 år
Plats/lokal: Stora scen
Pris: 100 kronor per biljett. Biljetter kan i mån av plats även köpas i Dieselverkstadens Biljettkassa

Antal platser: 100

Evenemangets längd: 60 min

Kulturhuset Dieselverkstaden jobbar framåt och presenterar högkvalitativa program för hösten 2020.

Att få in hela havet på scenen är en mäktig känsla. Att få segla med denna kapten är roligt, en magkittlande underhållning och magi. En båt. En kapten. Ett stort hav. Skepp o’hoj!
Hur skulle det kännas att vara ensam i en båt på ett stort hav utan land i sikte? Hur skulle en vanlig dag se ut? Vad skulle du äta till frukost? Under detta äventyr kommer vi tillsammans med kapten möta utmaningar i en storm av längtan, mod, humor och även en och annan blixt från himmelen.
Vi får möta papegojan Allan, kaptenens andreman, se valar och delfiner och även höra hur kaptenen räddade skeppet från den onda bläckfisken. Våra hav är fyllda med mystiska varelser där en helt okänd värld existerar under ytan. Havet har också varit människans transportsträcka för att upptäcka nya land och kulturer. Men vad händer med människan när de inte är välkomna till ett nytt land? Och vad kommer hända med allt skräp som människan har kastat i våra hav? Välkommen ombord!
Här möter du en ovanlig kapten med sin högst ovanliga besättning. På det märkliga skeppet bjuds det på riskfyllda beslut, gungande magi och oväntat mörker. På med flytvästen, för med den här kaptenen vet man aldrig hur resan slutar.

Från 6 år. Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern för att få en uppfattning om föreställningen.

Varmt välkomna!

www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

lördag, 5 december 2020 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Stora scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad