Familjelördag: Vildmarkens Andedräkt

Dieselverkstaden, Stora scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Något vi aldrig sett! Tält som dansar, tält som rör sig, tält som svävar, kramas, tält som busar, tält som är galna, tält som är ledsna och glada – i takt med discomusik. Det är spännande och galet – här får barnen skratta, kommentera och röra sig.
Vildmarkens andedräkt är en samtida dansföreställning som bjuder in både unga och vuxna på en absurd rörelseresa om transformation. Vad är egentligen en dansande kropp? Och hur kan vi uppfatta olika objekt som rör sig i mänskliga mönster med fantasifulla former. Genom komik och populärkultur leker dansföreställningen med hur publiken uppfattar saker och ting.
Shiraz Amar är koreograf och dansare, utbildad på Dans och Cirkus högskolan i Stockholm i samtida dans. Hon är ursprungligen från Israel, men numera baserad i Stockholm där hon arbetar och skapar. Hon tycker om att arbeta med dans som ändrar betraktarens upplevelse och förutfattade meningar om dans. Vad är dans? Dans kan vara allt, lika gärna tre dansande tält. Tältens rörelser lockar barnpubliken till att kommentera och skratta – en både spännande och lite läskig upplevelse. Är det djur, monster, människor, marsvarelser, insekter – eller vad? Det är fritt fram för fantasin.

När: lördag 16 januari 2021 kl 15:00
Tid: 40 minuter
Pris:100 kronor per biljett
Från 6 år. Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation.


Varmt välkomna!

www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-01-16 15:01


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: