Menu

Vår Dag - Skånes Dansteater

Stockholm

Dieselverkstaden, Stora scen
fredag, 28 januari 2022 kl:08:00

En omslutande dansupplevelse av ljus, rörelse och färg av koreografen Tina Tarpgaard.

VÅR DAG är en dansupplevelse som omsluter dig och väcker upptäckarlust. En stund fylld av ljus och färg när den skånska vintern är som mörkast och gråast. VÅR DAG är både en konstupplevelse och en danssföreställning. Dansarna blir dina ledsagare genom vår magiska spelplpats där textilkonstnären Malin Bobeck Tadaas interaktiva och färgsprakande installation Water skimrar och pulserar.

Koreografen Tina Tarpgaard och kompositören Lars Greve har inspirerats av rörelser och ljud som invånare i Skåne har fått bidra med under året. Kom in i ljuset, fly vintermörkret med oss. VÅR DAG är en unik upplevelse som du kommer bära med dig länge!

Besöksinformation
VÅR DAG är en dansupplevelse som pågår så länge du vill. Var 30:e minut vid fyra tillfällen under tre timmar släpps publik in i salongen, max 30 personer åt gången.

Föreställningen består av ett öppet scenrum, en ljudinstallation i form av bänkar som du gärna får sitta på, fyra dansare och tre skulpturer. Du är välkommen att röra dig och sitta var du vill i scenrummet, gå nära, byta plats eller sitta kvar under föreställningens gång. Du får stanna så länge du vill i VÅR DAG under föreställningens gång.

Samtliga föreställningar:
Fredag 28 januari
17:00
18:00
19:00
20:00

Var: Stora scen plan 2

Varmt välkomna!
www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

fredag, 28 januari 2022 kl: 08:00

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Stora scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad