Menu

Andy McKee

Stockholm

Dieselverkstaden, Stora Scen
onsdag, 14 oktober 2015 kl:20:00

Andy McKee anses vara en av världens bästa gitarrsolister. Hans hängivna fans har höjt hans Youtube-visningar till långt över 120 miljoner, och vid ett tillfälle höll han position #1, #2, #3 för högst rankade videos genom tiderna på Youtube.

McKee’s framgång i media har påverkat både album- och biljettförsäljning, vilket gör det möjligt för honom att turnera internationellt med över 200 spelningar om året.

Den självlärde McKee, som ursprungligen är från Kansas, fick först internationell uppmärksamhet som en av finalisterna vid den prestigefyllda National Finger Style Guitar Championship i Winfield, Kansas.
Sedan 2001 har McKee släppt fem album självständigt och sålt uppemot 100 000 album. Andy hade också äran att spela gitarr på Josh Groban’s Grammy-nominerade, multiplatina-julalbum, NOEL.

Arrangör: CENS Nordic Productions

När: 14:e oktober, 2015

Plats: Stora scen, Dieselverkstaden (pl 2), Marcusplatsen 17, Sickla (Nacka)

Biljettförsäljning: Ordinarie pris 330:-

Biljetter kan också köpas direkt i Dieselverkstadens informationsdisk.

Tel 08 - 718 82 90

Välkomna!

www.dieselverkstaden.se

Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

onsdag, 14 oktober 2015 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

330kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad