Menu

Jazzoo med Oddjob

Stockholm

Dieselverkstaden, Stora Scen
lördag, 13 juni 2015 kl:14:30

För er som missat gruppens utsålda konserter finns nu ytterligare en chans att stifta bekantskap med både “Jazzoo”-djuren och Oddjob. Oddjob är lätt en av de mest inspirerande jazzkonstellationer som existerar i vårt land. Så när de ger sig i kast med att göra jazz för barn blir det förstås lyckat. Till skillnad från många andra som haft konstnärliga framgångar med barnskivor genom åren, som Hans Alfredson och Bröderna Lindgren, gör Oddjob instrumentalmusik. Låtarna på Jazzoo handlar om djur och heter saker som Kängurun, Igelkotten, Elefanten och så vidare. Här finns inga låttexter som fastnar och som barnen kan sjunga och nynna på.

Åldersmässigt riktar den sig till knoddar i åldrarna 2-6 år men funkar för hela familjen. Förebilderna har varit George Riedel och Jojje Wadenius, och sämre inspirationskällor finns ju. Musiken är lekfull och medryckande, lite rolig och ”snurrig”. Japp, det är precis så glädjefyllt och fantasisprudlande som detta ger vid handen.En lekfull och interaktiv upplevelse där varken musikerna, barnen eller djuren vet hur det kommer att sluta.

Väletablerade och kritikerhyllade Oddjob har det senaste decenniet gett ut sex fullängdsalbum som fått lysande recensioner i både svensk och internationell press. Samtliga album har blivit Grammisnominerade och “Clint”från 2010 utsågs till årets jazzalbum av brittiska Sunday Times. Skivan Jazzoo vann dessutom Grammis för bästa barnalbum 2014.
Janne Robertson; trummor
Daniel Karlsson; piano
Peter Forss; bas
Per “Ruskträsk” Johansson; altsaxofon
T.B.A.; trumpet

Familjeföreställning från 2 år

Biljetter; 150 kronor

Köps här på ticnet eller i Dieselverkstadens biljettkassa.

Mer om Barnmusikfestivalen
Den 13 juni är det dags för 2015 års upplaga av Barnmusikfestivalen på Dieselverkstaden. På artistprogrammet syns Jazzoo med Oddjob,Oskar Danielson samt Familjen Svängsson – alla har varit nominerade till Grammis för bästa barnskiva under de senaste åren. Viktiga festivalingredienser är förstås att skapa själv i specialverkstad, kanske få en glass eller korv samt att få en skiva signerad av artisterna.
Barnmusikfestivalen arrangeras av musikarrangörsföreningen Musik i Dieselverkstaden (MiD) och det är det fjärde året som den arrangeras.
Konserterna vänder sig till barn mellan 3-10 år, men är även populär som familjeföreställning.

Varmt välkomna!

www.dieselverkstaden.se




Familjeföreställning från 3 år

Biljetter; 100 kronor
Köps här på ticnet eller i Dieselverkstadens biljettkassa.

Mer om Barnmusikfestivalen;
Den 13 juni är det dags för 2015 års upplaga av Barnmusikfestivalen på Dieselverkstaden. På artistprogrammet syns Jazzoo med Oddjob,Oskar Danielsson samt Familjen Svängsson – alla har varit nominerade till Grammis för bästa barnskiva under de senaste åren. Viktiga festivalingredienser är förstås att skapa själv i specialverkstad, kanske få en glass eller korv samt att få en skiva signerad av artisterna.
Barnmusikfestivalen arrangeras av musikarrangörsföreningen Musik i Dieselverkstaden (MiD) och det är det fjärde året som den arrangeras.
Konserterna vänder sig till barn mellan 3-10 år, men är även populär som familjeföreställning.

Varmt välkomna!

www.dieselverkstaden.se




Dieselverkstaden är en före detta industribyggnad i Sickla, Nacka. Inuti byggnaden huserar nio aktörer från kommun, landsting, näringsliv och föreningsliv som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Datum / Tid

lördag, 13 juni 2015 kl: 14:30

Plats

Stockholm, Dieselverkstaden, Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

75kr - 150kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad