Menu

Femhealth - Empowerment Summit

Stockholm

Downtown Camper by Scandic
söndag, 13 oktober 2024 kl:09:00

Der här är början på någonting stort – i höst anordnas ett stort summit dedikerat till kvinnohälsa. Med backning av b.la Alexandra Charles 1,6 & 2,6 miljoner klubben, Mia Lundin, Katarina Wilk, Preglife, Ester Care, Monthly Cup och många fler. Följ med oss på en spännande heldag där vi tillsammans djupdyker hur kvinnor kan optimera sin hälsa och sitt välmående.
Detta event är den ultimata mötesplatsen där deltagare får chansen att komma i kontakt med ledande aktörer och profiler som aktivt arbetar för att främja kvinnohälsa.
Under dagen får deltagare b.la ta del av:
Inspirerande föreläsningar av ledande experter och profiler inom kvinnohälsaIntressanta presentationer med evidensbaserad forskningEngagerande paneldiskussioner med framstående röster inom områdetIntervjuer från scenen Nätverksmöjligheter för att knyta värdefulla kontakterSångmeditation  
Kom själv eller med dina vänner. Din närvaro betyder mycket för oss och vi ser fram emot att tillsammans skapa en positiv förändring inom kvinnohälsa och bidra till forskningen. Missa inte detta unika heldagsevent och lär känna din kropps signaler.
Anmäl dig idag och bli en del av förändringen! Läs mer om eventet härDatum: 13e Oktober, 2024Tid: 09:00 - 17:00Plats: Downtown Camper by Scandic, Drottninggatan 28Varmt välkommen!

Datum / Tid

söndag, 13 oktober 2024 kl: 09:00

Plats

Stockholm, Downtown Camper by Scandic

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad