Menu

Cordovas (US)

Stockholm

Ekermanska Malmgården
måndag, 3 juli 2023 kl:19:00

CORDOVAS (US)
Med målmedvetenhet, översvallande musikalitet, passion och kärlek har Cordovas sakta men säkert kopplat ett stadigt grepp om den ständigt växande skandinaviska publiken. Senaste plattan "Destiny Hotel" gjorde sitt till, men det är framför allt live som Cordovas storhet visar sig. Bandet är ett inspirerat och vältrimmat monster på scen. Den rastlös energin, samspelet och viljan att skapa musik som förenar tradition med oförutsägbarhet, precision med improvisation och ett starkt kollektiv med stora, enskilda personligheter.
Cordovas har en alldeles speciell relation med publiken i Skandinavien. För varje turné de gör blir publiken allt större. Och mer entusiastisk. För Cordovas levererar alltid. Energi, spelglädje och en ibland hisnande musikalitet. Sommaren 2023 återvänder de till Skandinavien för en ras efterlängtade spelningar!
?????**INFO: **Insläpp kl 17.00. Konsert kl 19.00.
?????OM EKERMANSKA: Porter & Thorells Syndroms egna sommarscen på Södermalm. Idyllisk folkparksfeeling, dansbana och björkar. Begränsat antal sittplatser. Utomhus. Här finns bar och enklare tilltugg.
?????OM PORTER & THORELLS SYNDROM: Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.
?????OM BILJETTKÖP: För samtliga konserter erbjuder vi Ticksters evenemangsförsäkring.
I samverkan med Bilda.

Datum / Tid

måndag, 3 juli 2023 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Ekermanska Malmgården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad