Menu

Sweet Comedy Club - David Batra. Support: Johanna Wagrell

Stockholm

Elite Palace Hotel
tisdag, 14 mars 2017 kl:19:30

David Batra gästar Sweet Comedy Club igen efter höstens helt slutsålda kväll!

Batra är en av landets absolut största och mest populära komiker vi haft. Han har gjort över 1000 föreställningar och medverkat i program som parlamentet, på spåret, jättebästisar, morgonsoffan och varit en stor del av kvarteret skatan succèn. Han har sommarpratat i radio två gånger och släppt fem böcker.

David ser snäll ut. Det är han inte. Han kan vara grym. Mot andra. Men mest mot sig själv. Det blir fruktansvärt rolig i alla fall. Det vet alla som sett honom- och har ni inte det så är det dags!

Förutom David Batra denna kväll så får han sällskap av 2 andra komiker.

Felicia Tomala
Startade sin stand-up karriär 2010 och har sedan dess stått på några av Sveriges men också New Yorks största scener. Under ett år utbildade hon sig till skådespelare på Lee Strasberg Theatre and Film Institute i New York. Hon förälskade sig i staden och dess humorscen så pass att hon stannade efter skolans slut för att ägna sig enbart åt stand up en tid. Felicia bjuder på sina speciella iakttagelser och höga energi på svenska scener. Hon är även med i podcasten “2 Fruntimmer” där hon tillsammans med Therese Sandin pratar om stand up, humor, feminism, dagsaktuella händelser och hur livet behandlar en i allmänhet.

Johanna Wagrell
Har på kort tid gjort en kometkarriär inom svensk stand-up. 2014 kröntes hon som vinnaren av ”Amelia Comedy Queen” som arrangerades i samarbete mellan tidningen Amelia och oss på RAW. Hon har även vart en återkommande gäst i podcasts som t ex ”Fantasipanelen” och ”AMK morgon”.

En minst sagt frisk fläkt som skapar en unik humor med roliga karaktärer och skruvade tankar.


Tider
Insläpp: 19.00
Start: 19.30
Spellängd: 75min, Ej paus

Arrangör:
Damar Produktion
www.damarproduktion.se >

Datum / Tid

tisdag, 14 mars 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Elite Palace Hotel

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

120kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad