Menu

Sweet Comedy Club Sthlm Presenterar: Jonatan Unge + Support!

Stockholm

Elite Palace Hotel
fredag, 13 november 2020 kl:19:30

Varmt välkomna till hösten på Sweet Comedy Club Stockholm! Fre den 13 November är ni varmt välkomna till en fantastisk kväll!

Kvällens headliner är ingen mindre än den efterlängtade: Jonatan Unge.

Jonatan har med sin frispråkiga humor och sitt unika sätt att betona ord charmat oss både på standupscener och i en mängd olika podcasts. Jonatan är landets mest eftertraktade komiker vilket han också fick pris för.Han utsågs till Sveriges roligaste manliga komiker på årets Svenska Standupgalan 2019. Han har även har medverkat i massor av tv-program och har hör honom i P3. 2018 var han en av värdarna i Sommar i P1 med ett hyllat program där han tar med oss från vaggan till graven. Hösten 2019 gjorde han skådespelar debut i SVT-serien ”Kurs i självutplåning”. Våren 2020 turnèrade han med kompisarna i SEMST. Vi ser väldigt mycket fram emot denna kväll med Jonatan och flera andra komiker som vi snart släpper namnen på.

Varmt välkomna till Sweet comedy Club!

bTider:/b
Insläppstid: 19:00
Showstart: 19:30
Spellängd: 65 min

iSweet Comedy Club bjuder förutom på landets just nu bästa komiker, även på godis till alla gäster varje kväll därav namnet Sweet Comedy Club. Vi skänker dessutom 10% av all vinst till en insamlings/hjälporganisation per säsong. Hittills har vi skänkt över 13.000:- tack vare publiken som kommer och köper biljetter. Vi bjuder på underhållning och godis, och publiken ger något tillbaka genom att komma på våra kvällar och bidra till de behövande./i

Datum / Tid

fredag, 13 november 2020 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Elite Palace Hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad