Menu

Sweet Comedy Club Stockholm - Kodjo Akolor support Ahmed Berhan

Stockholm

Elite Palace Hotel
onsdag, 6 april 2016 kl:19:30

Damar Produktion Presenterar:

Sweet Comedy Club Stockholm
Kodjo Akolor den älskade komikern och programledaren för Musikhjälpen, P3 Guld och Morgonpasset i P3, har utsetts till Årets manliga programledare och firar i år tio år på standup-scenen.

Kodjo Akolor är mest känd som en av programledarna för P3:s flaggskepp Morgonpasset i P3. Sedan 2009 har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen och hösten 2014 röstades han fram till Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare. I december 2015 gjorde han sitt femte år i Musikhjälpen i P3 och SVT.

Ahmed Berhan
är support för Kodjo Akolor denna kväll. Ahmed är känd för sina framträdanden med Raw Comedy Club på bl.a. Göta Lejon. Han har även medverkat i SVT:s barnprogram Ahmed i medeltiden där han var programledare. Han har även jobbat på Tankesmedjan i P3 som han var på ett par år.
Ahmed driver även Stand-Up klubben BC (Bad Company) Stockholm och podcasten med samma namn. Under våren åker han på turnén SEMST med vännerna Aron Flam, Jonathan Unge & Branne Pavlovic

Tider
Insläpp kl 18.00
Start kl 19.30

Arrangör:
Damar Produktion
www.damarproduktion.se

Datum / Tid

onsdag, 6 april 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Elite Palace Hotel

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

150kr - 215kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad