Menu

Bambam Frost - YES

Stockholm

Elverket, Linnégatan 69
fredag, 9 december 2022 kl:19:00

Med full kontroll på minsta muskel går Bambam Frost in i sitt eget lekland där neonfärgerna aldrig bleknar och hon själv spelar alla roller. Tills hon får sällskap av en gäst.

YES är en kaskad av njutning, sorg och drömmar. En rörelse genom vad som har varit och vad som är. YES erbjuder litteraturen som en kompass i föreställningen om var vi själva vill vara. YES är mjuk, YES är tät, YES är spänning och förlösning. YES är för mycket och inte tillräckligt. YES är allt du rör, allt du förändrar.

YES är BamBam Frosts andra verk, efter hennes debut med SORRY 2018. Det är nästan ett solo. Vii kan kalla det ett solo med en gäst. BamBams arbete är i ständig dialog med samtiden. Hon har ett stort intresse för sociala danser och populärkulturella uttryck. BamBam leker med sättet som de både fungerar som tidsmarkörer och förmedlar sociala strukturer och kontexter. BamBam använder sin koreografi som ett verktyg för förändring. Genom sci-fi-inspirerad koreografi fantiserar hon fram, och presenterar, olika alternativ till fortsättning framåt.

Dansens Hus Scen Elverket, Linnegatan 69, Östermalm

Datum / Tid

fredag, 9 december 2022 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Elverket, Linnégatan 69

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad