Menu

MELO Collective - MELOrum

Stockholm

Elverket, Linnégatan 69
lördag, 16 mars 2024 kl:13:00

Kliv in i ett experiment av sinnesupplevelser och fysisk interaktion, som specialgjorts för dig med syn- eller hörselnedsättning.

MELOrum är en levande installation och samtidigt en föreställning som laborerar med dans och koreografi, audiovisuella objekt, livemusik, sång, teckengestaltning och vibrationer, rum, ljus och beröring. I MELOrum kommer du i närkontakt med verket när gränserna mellan scen och publik suddas ut.

Likt tunga vattendroppar som hänger från taket fylls rummet av objekt som ljudar och lyser upp vid beröring. Vibrationer förstärker musiken och sången samtidigt som olika bilder, tempon och rumsligheter byggs upp och förändras genom verket. Dansen och sången är nära och i vissa delar berörs även publiken fysiskt, med varsam hand. MELOrum experimenterar med sinnesupplevelser och fysisk interaktion. Det mänskliga, tekniska och konstnärliga får samspela med rörelsen i rummet. Genom olika lager av uttryck betonas det taktila för att stimulera olika sinnen.
Scenkonstkollektivet MELO Collective har skapat verket med, och för, personer med syn- eller hörselnedsättning för att nå fram till ett omslutande liveframträdande för en bred publik. Föreställningen syn- och teckenspråktolkas.
Förberedelser

Innan föreställningen börjar finns möjlighet att känna på en kostym, på modell av scenrummet och på delar av scenografin. Du kan också låna syntolkningsutrustning och få information på teckenspråk i foajen.

Datum / Tid

lördag, 16 mars 2024 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Elverket, Linnégatan 69

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad