Menu

Balettakademien – SUCK IT!

Stockholm

Elverket, Linnégatan 69
fredag, 24 maj 2024 kl:19:00

Med diplomeringsklassen från Balettakademiens yrkesdansarutbildning. En föreställning framtagen tillsammans med professionella koreografer.Välkommen att möta nästa generations dansare! <
Alla har känt den känslan av att klara något mot alla odds. under de här tre åren har alla haft motgångar, både ensamma och tillsammans, och ibland har man säkert tvivlat på sig själv, på sin plats (i skolan, i livet). SUCK IT! är ett sätt att sätta punkt för alla tvivel man haft på sig själv, och från andra.?

SUCK IT!
Med diplomeringsklassen från Balettakademiens yrkesdansarutbildning. En föreställning framtagen tillsammans med professionella koreografer.
Välkommen att möta nästa generations dansare!?

Alla har känt den känslan av att klara något mot alla odds. under de här tre åren har alla haft motgångar, både ensamma och tillsammans, och ibland har man säkert tvivlat på sig själv, på sin plats (i skolan, i livet). SUCK IT! är ett sätt att sätta punkt för alla tvivel man haft på sig själv, och från andra.

SUCK IT
often used to rub something in someone’s face, for instance, something they didn’t think you could do. Once it is accomplished, you could use this term as an expression to say “even though you thought I couldn’t, look I just did it anyway.”?

Koreografer?
Anton Lachky, Belgien
Jennifer Archibald, New York?
Gabriella Engdahl, London
Subjazz, Oslo
Hlin Hjalmarsdottir


BA – I rörelse sedan 1957
När Balettakademin grundades 1957 av Lia Schubert var det den första yrkesdansskolan som inte bara omfattade klassisk balett utan även modern dans och jazzdans. Skolan grundades utifrån flera behov, dels fanns det ett behov av en utbildning för de elever som började sin huvudsakliga dansutbildning sent, dels fanns ett stort behov av en allsidig dansutbildning med olika former av dans. Balettakademiens Yrkesdansarutbildning är en mångsidig, kvalificerad och internationellt karaktäriserad utbildning som ger de studerande de danstekniska och konstnärliga färdigheter som krävs inom musikal och underhållningsbranschen eller inom dans som självständig konstform.


Balettakademien – Suck It!
2024-05-25 16:00:00
Stockholm, Elverket, Linnégatan 69

Datum / Tid

fredag, 24 maj 2024 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Elverket, Linnégatan 69

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad