Menu

Bambam Frost- När jag hoppar skakar marken

Stockholm

Elverket, Linnégatan 69
lördag, 19 oktober 2024 kl:13:00

När jag dansar blir det vågor på vattnet och när jag hoppar skakar marken

Jag tränar på att bli en superhjälte. Jag har märkt att det finns något här inne, i kroppen, som kan förvandla hela mig. Jag kan inte flyga, jag kan inte springa särskilt fort eller klättra på väggar… ännu. Men när det där – som är där inom mig – aktiveras, är det som att jag känner exakt allt hela tiden. När jag dansar blir det vågor på vattnet och när jag hoppar skakar marken.

När jag hoppar skakar marken?är en dansföreställning för barn i åldrarna 5–8 år. Inspirerad av science fiction utforskar tre dansare hur förmågan att känna empati och omsorg kan övas upp och utvecklas till det vi kallar superkrafter.

Föreställningslängd: 35–40 min


Bambam Frost är konstnär och koreograf baserad i Stockholm. Hon tog sin kandidatexamen i samtida dans från Stockholms konstnärliga högskola 2013 och studerar nu på Kungliga Konsthögskolan. 2018 debuterade hon med sitt första helaftons verk SORRY, följt av So Sorry (2019), YES (2020), dream beam (2023) och immortal summit koreograferat tillsammans med Lydia Ö. Diakite (2021). Verken har visats på bland annat MDT Stockholm, Arsenic, Lausanne Schweiz, Kai theatre och Bronks i Bryssel, Black box Oslo, La Mama New York och Paralelle festival i Marseille Frankrike. I sitt arbete insisterar Bambam på? lust, lek och fiktion som kompass för att fantisera fram och forma koreografiska förslag. När jag hoppar skakar marken är hennes första verk för barn och unga.


Bambam Frost- När Jag Hoppar Skakar Marken
2024-10-19 16:00:00
Stockholm, Elverket, Linnégatan 69

Datum / Tid

lördag, 19 oktober 2024 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Elverket, Linnégatan 69

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad