kl: 19:00

Beatleskväll på Engelen med Liverpool

EngelenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

LIVERPOOL är ett av Sveriges mest kända ”tribute”-band och har Beatles som specialitet. De turnerar flitigt både här och övriga världen och är sedan många år ett uppskattat inslag vid internationella Beatlesfestivaler.


Bandets ”John Lennon, Olle Nilsson, blev känd för den breda publiken när han 1994 vann TV-tävlingen ”Sikta mot stjärnorna” med ”Imagine”. Sedan dess har gruppen varit en säker publikdragare både i Sverige och utomlands.
De samarbetar även regelbundet med symfoniorkestrar runt om i landet.
1997 gav de ut sitt första album ”In our own way” som följdes upp med ”Love is all” i samband med att de 2003 deltog i Melodifestivalen med låten ”Love is all”.


Men det är framförallt på scenen bandet ska upplevas och där bjuder Liverpool in publiken på en fascinerande tripp genom hela Beatles skiftande karriär, från ”She Loves You” via ”Sgt Peppers” psykedelia till allsångsklassiker som ”Hey Jude”.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-04-05 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Kornhamnstorg 59 B


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Nu Är Det Klart - Easy Action Återförenas På Sweden Rock 2019
PRESS
18 dec
kl: 14:00

Nu Är Det Klart - Easy Action Återförenas På Sweden Rock 2019

Glamrocklegendarerna med Tommy Nilsson och Kee Marcello i spetsen dundrar in för en efterlängtad comeback nästa sommar. Easy Action kommer att framföra hela albumet "That makes one" på Sweden Rock Festival, som äger rum i Sölvesborg den 5-8 juni. Få band har påverkat glamrocken lika mycket som Easy Action. Stockholmarna tillsammans med finska Hanoi Rocks banade de väg för band som...

Bild på Dolores Haze Öppnar För Pussy Riot I Malmö
PRESS
17 dec
kl: 16:00

Dolores Haze Öppnar För Pussy Riot I Malmö

Den 2 februari 2019 spelar Pussy Riot och Dolores Haze på Moriska Paviljongen i Malmö. Det blir också en efterlängtad turnésväng i norra Sverige för den svenska trion. Pussy Riot är ett ryskt punk- och konstnärskollektiv som är en av världens starkaste proteströster för feminism och hbtq-rättigheter mot Vladimir Putin. Tre medlemmar fängslades för huliganism efter att gruppen...

Bild på Weeping Willows Släpper Ny Platta I Vår, Gör Exklusiva Spelningar I Stockholm Och Göteborg!
PRESS
17 dec
kl: 10:20

Weeping Willows Släpper Ny Platta I Vår, Gör Exklusiva Spelningar I Stockholm Och Göteborg!

Weeping Willows släpper nya albumet "After us" i vår och gör exklusiva spelningar i Göteborg och Stockholm, där de framför materialet live. Den 16 april intar de scenen på Göteborgs Konserthus och dagen efter, den 17 april, kommer de till Konserthuset i Stockholm. Biljetterna släpps idag kl. 10.00. Till helgen avslutar Weeping Willows årets julturné som återigen spelats inför...

Hitta oss på Facebook