kl: 19:00

Beatleskväll på Engelen med Liverpool

EngelenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

LIVERPOOL är ett av Sveriges mest kända ”tribute”-band och har Beatles som specialitet. De turnerar flitigt både här och övriga världen och är sedan många år ett uppskattat inslag vid internationella Beatlesfestivaler.


Bandets ”John Lennon, Olle Nilsson, blev känd för den breda publiken när han 1994 vann TV-tävlingen ”Sikta mot stjärnorna” med ”Imagine”. Sedan dess har gruppen varit en säker publikdragare både i Sverige och utomlands.
De samarbetar även regelbundet med symfoniorkestrar runt om i landet.
1997 gav de ut sitt första album ”In our own way” som följdes upp med ”Love is all” i samband med att de 2003 deltog i Melodifestivalen med låten ”Love is all”.


Men det är framförallt på scenen bandet ska upplevas och där bjuder Liverpool in publiken på en fascinerande tripp genom hela Beatles skiftande karriär, från ”She Loves You” via ”Sgt Peppers” psykedelia till allsångsklassiker som ”Hey Jude”.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-04-05 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Kornhamnstorg 59 B


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

PRESS
18 jun
kl: 14:50

Veckans Konserter På Grönan V. 25-26

Exodus inleder konsertvecka 25 genom att spela på Lilla Scen ikväll kl. 20.00. På tisdag kommer de samhällskritiska punkarna i Rise Against till Gröna Lund för första gången och på onsdag tar Seattlebandet Alice in Chains över Stora Scen. Konsertvecka 26 inleder vi med den traditionsenliga Taube-konserten måndagen den 25 juni, då Sven-Bertil Taube är tillbaka för 57:e gången...

Bild på Album- Och P4-Aktuella Stiko Per Larsson Skrev I Helgen Historia!
PRESS
18 jun
kl: 13:50

Album- Och P4-Aktuella Stiko Per Larsson Skrev I Helgen Historia!

Album- och P4 aktuella Stiko Per Larsson skrev i helgen historia då han under sin årliga konsertvandring genom landet, slog rekord och drog in hela 1.181 905 kronor till Barncancerfonden. Inför målgång skrev han ihop dessa rader: "Jag kan inte riktigt ta in det här. Att försöka samla alla intryck, möten och upplevelser under den här turnén just nu, i den skälvande målgången är nog...

Bild på Nu Möts Mästarna På Drottningholmsteatern
PRESS
18 jun
kl: 12:50

Nu Möts Mästarna På Drottningholmsteatern

Direkt efter midsommar börjar den japanske mästerkoreografen Saburo Teshigawara och den italienske dirigenten Vittorio Ghielmi repetera Pygmalion på Drottningholms Slottsteater. Tillsammans utforskar de skönhetens innersta väsen och skapar, förutom operabaletten Pygmalion, ett helt nytt dansverk med premiär den 28 juli. I operans ledande roller hörs de svenska stjärnorna tenoren Anders J...

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter