Menu

The B You Show : Bicka Band & Kevin Martinez

Stockholm

Engelen
onsdag, 3 april 2024 kl:20:00

Kom inte som du är.
Kom som du verkligen är.
Vi välkomnar dig till release party för att fira Bicka Bands singelsläpp under våren. Bicka Band släpper sex singlar under våren, varav varje singelrelease följs av en "B You Show" på Engelen, mellan den 21 mars och 30 maj. Allt detta leder fram till albumsläppet den 7 juni 2024. "The B You Album".
Gästartist: Kevin Martinez - en funkig multitalang - sångare, låtskrivare, producent, basist och trummis. Han levererar älskade soul- och funkcovers, men framför allt sina egna nyskrivna låtar! ????
Albumet handlar om att vara äkta och ge världen den mest fantastiska gåvan av alla - att vara sig själv. Som Oscar Wilde sa en gång - alla andra är redan upptagna. "The B You Show" är här för att visa att annorlunda idéer och udda utflykter mellan musikgenrer är mer än ok - det är spännande, medryckande, inspirerande och alldeles förtrollande - precis som allt annat som skapas med brinnande livsglöd. För behöver vi inte alla det som är äkta? Vi siktar högt. Bicka Band vill ge dig en oförglömlig kväll med musik som får taket att lyfta och pulsen att stiga. För när fantastisk musik och kärlek förenas, då uppstår magi. ????
Entrén är fri till dessa showkvällar. Men om du vill säkra en av de begränsade platserna, köp en Secure Access biljett för 150 kr. Först till kvarn gäller. En Secure Access biljett garanterar din plats och ger dig även möjlighet att slippa köerna fram till kl 20. Dessutom går allt överskott från biljetterna till artisterna, så du stöttar samtidigt Bicka Bands skapande.
Lyssna på smakprov av låtarna som ska releasas.
https://www.bickaband.com/music/
Vi ses! Varmt välkommen. ???? ??


The B You Show : Bicka Band & Kevin Martinez
2024-05-02 20:00:00
Stockholm, Engelen



The B You Show : Bicka Band & Kevin Martinez
2024-05-15 20:00:00
Stockholm, Engelen



The B You Show : Bicka Band & Kevin Martinez
2024-05-30 20:00:00
Stockholm, Engelen

Datum / Tid

onsdag, 3 april 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Engelen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad