Menu

BEST OF ”Westerlund 1-26” med Karin Adelsköld & Ato Karlsson

Stockholm

Estelle
lördag, 26 maj 2018 kl:20:00

Janne Westerlund firar 26 år i humorns tjänst!

“Westerlund 1-26” är namnet på en av universums största stjärnor, men det är också den blygsamma titeln på Janne Westerlunds jubileumsshow då han under 2018 lämpligt nog firar 26 år i humorns tjänst. Varje lördag gästas Janne av en etablerad stjärna som har betytt mycket för hans karriär samt ett nytt intressant humorstjärnskott.

På scenen har han med sig sin ständige följeslagare, DJ Bongopalle.

Kvällens gäster: Karin Adelsköld och nya stjärnskottet Ato Karlsson!

Ni har bl.a. sett Janne i “Stockholm Live”, “Släng dig i Brunnen”, Comedy Central, YLE, NRK, BBC, Kinesiska Lotus TV, men allt började 1992 på Hökarängens Pizzeria.

“Jag minns den gången Babben Larsson trodde att jag var hög eller när Peter Wahlbeck bet Micke Persbrandt i armen eller när Melodifestivalen snodde mina skämt eller när David Letterman ringde…

Jag minns också USA-turnén där Batras gjorde skandal, att Björn Gustafsson är skyldig mig en tjänst i evig tid och självklart också den gången jag räddade livet på Özz Nüjen…”


Adress: Stockholm Comedy Club på Estelle, Sveavägen 36, Stockholm.

Showtime 20.00, dörrarna öppnar 19.30, kom gärna i tid. (Kommer du efter showstart, kan vi inte garantera en sittplats även om du har biljett, eftersom vi släpper in drop-in gästerna vid 20.00 som då tar de lediga stolarna) Spellängd: ca 2 h inkl paus. Åldersgräns: 18 år.

VÄLKOMMEN!

P.S. Standup Comedy är inget för lättkränkta! Även om vi på Stockholm Comedy Club håller en schysst ton och väljer komiker som har “snällare” material, så förekommer grovt språk, generaliseringar, överdrifter och fantasier. Hos oss finns det inga tabuämnen, och är du extra känslig vad gäller skoj kring ett visst ämne – kontakta oss på 0705-549659 så guidar vi dig till rätt show.

OBS! Med reservation för ändringar.

(Foto: Linnea Frank. Affisch: LG Blom)

Datum / Tid

lördag, 26 maj 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Estelle

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

225kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad