Menu

Oktoberfest 13/9

Stockholm

Etablissemanget
lördag, 13 september 2014 kl:18:00

Hösten står snart för dörren och med det ett slut för sommarens utsvävningar, glädje och upptåg. Åter till lagom är bäst, ekorrhjul och stilla parmiddagar. Eller?


Självfallet inte! Vi väljer att krama det sista ur sommaren och arrangerar en oktoberfest i vårt eget biergartentält som vi smäller upp ute på Mosebacketerrassen. I Södrans normbrytande anda väntar vi inte heller till oktober utan fyrar av detta redan i mitten av september. Fredag den 13:e och lördag den 14:e september kan hen kliva in i tältet och frodas.


Vårt mål är att ta oktoberfesten ett steg längre, fylla den med riktiga äventyr och värme för både kropp och själ. Magens sug stillar vi med en genomtysk tallrik med surkål, korv, schnitzel, brezel och allt annat som hör en oktoberfest till. Din törst på livet släcker vi med sejdlar större än dina största drömmar, fyllda med öl i vilken inga sorger kan simma.


I Södrans biergarten blir det lika mycket fest som det blir mat och dryck. Vi kommer ha livemusik, DJ:s och The Swedish Ladies, jäntelagens hjältinnor, som båda kvällarna förgyller tillvaron från start till slut. De levererar â?Bavarian Bratwurst Ho-Down with a Twistâ?, är fula i munnen men helt snälla, då de förolämpar alla lika mycket - gammal som ung, cis som trans, tysk som svensk. Räkna med flygande skinkor, sprättande ben och många, många öldrickande stunder.

Datum / Tid

lördag, 13 september 2014 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Etablissemanget

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

485

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad