kl: 17:00

The White Buffalo (US) - Fåfängan STHLM

FåfänganDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Porter & Thorells Syndrom & Rootsy Live STHLM presenterar:


THE WHITE BUFFALO (US)


Fåfängan - Sthlm´s nya sommarscen!
Måndag 8 juli
Insläpp: 17:00
Konsert fr.: 19.30
Förköp: 345 kr
Biljetter i dörren: 400 kr


OBS! Endast ståplats.


THE WHITE BUFFALO
I augusti 2017 fick vi förfrågan om vi ville arrangera The White Buffalos första spelning i Skandinavien någonsin tillsammans med Rootsy. Konserten skulle hållas om bara tre veckor... inom ett par dagar gjorde vi ett FB-meddelande och släppte biljetterna. En timme efter biljettsläpp var det slutsålt och de två veckorna som återstod var våra inkorgar fulla av frustrerade fans som missat chansen att köpa en av de heta biljetterna. Konserten på Twang blev helt igenom magisk och är mytomspunnen som få. Fansen fick en ny chans ett halvår senare, på Kägelbanan i Sthlm och Malmö. Utsålt igen!
Vi är nu oerhört glada att kunna presentera The White Buffalo på Stockholms nya utomhusscen FÅFÄNGAN den 8 juli. Med utsikt över Djurgården, Gröna Lund, Södermalm...ja hela vackra sommarstockholm. Det, kan inte bli annat än ännu en magisk afton med The White Buffalo!


OM
Jake Smith är 43 år och bor med sin familj i en förstad till Los Angeles. Jake turnerar bara kortare perioder för att klara av att vara både en god make och far och samtidigt kreatör och artist. Det förklarar varför det tagit honom 20 år som artist att göra sina första konserter i Sverige.


Det som fick TWB att på riktigt slå igenom, först i hemlandet USA och nu mer och mer i Europa var att skaparna till kultseriernas kultserie Sons Of Anarchy fick upp ögonen för Jakes sånger och förmåga att skapa känsla och dramatik genom sin röst och musik. Dom har använt flera av TWB’s låtar i sina program men främst så har signaturlåten Come Join The Murder blivit en hit för alla som följer serien och många andra. Andra av TWB sånger har också använts i andra TV-serier och filmer som Californication och Shelter.


FÅFÄNGAN - Stockholms nya sommarscen!
Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och kafé som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm. Med sin trädinramning av tuktade lindar, som syns från långt håll, är det ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadslandskap. När restaurangen är öppen hissas de fyra flaggorna på toppen av berget.


Varmt välkomna!


Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och kafé som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm. Med sin trädinramning av tuktade lindar, som syns från långt håll, är det ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadslandskap. När restaurangen är öppen så hissas de fyra flaggorna på toppen av berget.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-07-08 17:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Klockstapelsbacken 3


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook