Amanda Ginsburg - Fåfängan STHLM

FåfänganDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Porter & Thorells Syndrom presenterar:


AMANDA GINSBURG


Fåfängan - Sthlm´s nya sommarscen!
Tisdag 20 augusti
Insläpp: 17:00
Konsert fr.: 19.30
Förköp: 295 kr
Biljetter i dörren: 350 kr


OBS! Endast ståplats.


AMANDA GINSBURG - Grammisvinnaren Amanda Ginsburg klar för Fåfängan i sommar!


"Jag är fortfarande i sån chock över att jag fick ta emot en grammis! Jag är otroligt glad. Det är en ära bara att ha varit nominerad tillsammans med de fyra andra musikerna som inspirerat mig på så olika sätt. Alldeles varm i hjärtat är jag! Tack!!"
- säger Amanda Ginsburg.


Hon har spelat över hela landet inför tusentals besökare och avslutade hösten med fina recensioner och bejublade konserter inför utsålda hus. Nu kommer Amanda Ginsburg till Fåfängan - Stockholms nya sommarscen!


Sedan Amanda debuterade med sitt album ”Jag har funderat på en sak” belönades hon först med betyg 4 av 5 i Dagens Nyheter. Sedan fortsatte framgångarna med Olle Adolphson-stipendiet, flera tv-inslag bland annat i SVT Gokväll och Allsång på Skansen. Hon har nominerats till årets nykomling i P2 Jazzkatten, mottagit Skaps Jazzpris och Stim-stipendium.


"Jag längtar efter att få åka ut och sjunga för dem som betyder allra mest för mig, att möta alla dem som lyssnar och uppskattar min musik!"
- säger Amanda Ginsburg


FÅFÄNGAN - Stockholms nya sommarscen!
Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och kafé som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm. Med sin trädinramning av tuktade lindar, som syns från långt håll, är det ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadslandskap. När restaurangen är öppen hissas de fyra flaggorna på toppen av berget.


Varmt välkomna!


Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och kafé som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm. Med sin trädinramning av tuktade lindar, som syns från långt håll, är det ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadslandskap. När restaurangen är öppen så hissas de fyra flaggorna på toppen av berget.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-20 17:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook