Menu

Docenterna - Fåfängan STHLM

Stockholm

Fåfängan
tisdag, 30 juli 2019 kl:17:00

Porter & Thorells Syndrom presenterar:


DOCENTERNA


Fåfängan - Sthlm´s nya sommarscen!
Tisdag 30 juli
Insläpp: 17:00
Konsert fr.: 19.30
Förköp: 395 kr
Biljetter i dörren: 450 kr


OBS! Endast ståplats.


Docenterna debuterade som Docent Död 1980. Bandet skänkte den svenska punkscenen en välbehövlig dos smarta texter och trixiga låtbyggen. Varje steg av bandets karriär har sedan dess medfört en handfull nya hits. Låtar som ”Solglasögon”, ”Bensin i Blodet”, ”Chick-E-Chack”, ”Honung”, ”Champagne”, ”Utan dig”, ”Varma Öl och Kalla Element” och ”Söderns Ros”. 2010 gjorde bandet comeback med en trilogi EPs med ambitionen att skildra det samtida Sverige. Låten ”Vanligt Folk” från EPn med samma namn blev en överraskande stor hit och spelades friskt på radio. Under två år turnerade Docenterna mer än de föregående tio åren tillsammans.


Docenterna är ett band som gått igenom många skepnader genom åren, men den stadiga kärnan har alltid varit frontfiguren Joppe Pihlgren, den strategiska motorn och trummisen Kricke Pihlgren samt låtskrivarfantomen och basisten Larry Lövgren. Tillsammans med författaren och gitarristen Jon Jefferson Klingberg utgör de Docenterna anno 2018.


Under hösten 2018 turnerade Docenterna och sålde bland annat ut Nalen i Stockholm två gånger om. I april släppte de albumet "Kritstrecksränder och missiler".


FÅFÄNGAN - Stockholms nya sommarscen!
Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och kafé som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm. Med sin trädinramning av tuktade lindar, som syns från långt håll, är det ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadslandskap. När restaurangen är öppen hissas de fyra flaggorna på toppen av berget.


Varmt välkomna!


Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och kafé som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm. Med sin trädinramning av tuktade lindar, som syns från långt håll, är det ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadslandskap. När restaurangen är öppen så hissas de fyra flaggorna på toppen av berget.

Datum / Tid

tisdag, 30 juli 2019 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Fåfängan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195kr - 395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad