Flora & Adrian 20 år

FåfänganDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Skivbolagen Flora & Fauna och Adrian Recordings firar 20 år som aktiva med festival på Fåfängan i Stockholm. I dryga 20 år har Flora & Fauna och Adrian Recordings varit en stor del av den svenska musikhistorien och detta firas en vacker sensommarkväll på klassiska Fåfängan med utsikt över hela Stockholm. Under kvällen kommer över 15 akter från bolagens respektive kataloger att framträda. Utöver detta tillkommer konstutställning, live-konst, picnic i gräset, DJs, hemliga artister m.m. Begränsat antal biljetter. På grund av det stora antalet artister kommer konserternas längd att variera mellan 10-30 minuter.


Presenteras i samarbete med Porter & Thorells Syndrom.


Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och kafé som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm. Med sin trädinramning av tuktade lindar, som syns från långt håll, är det ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadslandskap. När restaurangen är öppen så hissas de fyra flaggorna på toppen av berget.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-16 16:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook