Menu

Albin Lee Meldau

Stockholm

Fasching
fredag, 25 november 2016 kl:21:00

Albin Lee Meldau


Det finns ett garanterat och vattentätt sätt att bli en artist folk inte glömmer, det är att ha en unik röst. Och Albin Lee Meldau sitter sannerligen inne med en röst som inte lämnar dig ifred. Det är bara att stoppa den i hjärtat i en liten burk märkt Albin, precis som åtta miljoner Spotifylyssnare gjort när de råkat på hans debutsingel Lou Lou. En sång han själv kallar en ”kort, mörk, obskyr scandi-noir kärlekshistoria” och därmed visar sig vara nästan lika bra på att beskriva sin egen musik som han är på att göra den.


Precis som nästan alla artister som ”slår igenom över en natt” har Albin Lee Meldau gått den långa vägen. Han har lirat soul, han har lirat blues och reggae, han har letat sig iväg från Göteborg, ut i världen och tillbaka, han har stått i gatuhörn med sin gitarr och spelat för enkronor. Men när han förra året bestämde sig för att gå solo föll alla pusselbitarna på plats, och pusslet visade en lysande, färdig artist med en fantastiskt spännande internationell framtid. Och så var det ju det där med rösten…


Albin Lee Meldau vann precis The Anchor på Reeperbahn Festival International Music Award. Priset som går till den mest lovande talangen på den internationella musikscenen. Han fick oss på fall på bland annat årets upplaga av Stockholm Music & Arts och Way Out West. Nu är det äntligen dags igen. Ta chansen att se honom på en liten och intim scen medan det fortfarande ges möjlighet på Fasching i Stockholm 25 november.


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

fredag, 25 november 2016 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

146.25kr - 195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad